Kan ik producten retourneren?
Dit is uiteraard mogelijk. Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden gedurende  14 dagen. Dit is het herroepingsrecht. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, kun je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Pak de retourzending alsjeblieft goed in, zodat wij geen beschadigde producten ontvangen. Wanneer het pakket kwijtraakt bij terugzending of beschadigd wordt ontvangen, ligt de verantwoordelijkheid daarvan bij de klant. De retourzending wordt enkel in behandeling genomen als het retourformulier volledig is ingevuld. Het retourformulier kun je hier downloaden.

 

De zending kun je terugsturen naar:

Cotton & Scents
Nieuwe Mollenhutseweg 57
6533 HC Nijmegen

 

Terugbrengen in de plaats van terugzenden kan natuurlijk ook! Cotton & Scents is gevestigd in Nijmegen, retourzendingen kunnen worden teruggebracht in Nijmegen. Maak hiervoor een afspraak via de e-mail (info@cottonandscents.com).

 

Binnen 14 dagen dient het door jou retour te zenden pakket bij ons binnen te zijn. Je krijgt vervolgens het gehele aankoopbedrag teruggesstort binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.

Kosten retourzending
De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Wij nemen de retourkosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. 

© 2014 - 2021 Cotton and Scents | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel